Speranțe și vise Mac și brânză

Speranțe și vise Mac și brânză
Speranțele și visele Mac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 710 calorii, 21g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.13 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, bulion de legume, cheddar ascuțit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vise De Brânză, Mac Vegan și brânză, și Cea mai bună brânză vegană Mac N' .

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă la fierbere pentru paste. Gatiti pastele pana al dente si scurgeti-le bine, astfel incat sa nu aveti exces de apa de gatit care va dilua aroma. În timp ce pastele se gătesc, topiți uleiul de struguri și untul într-o cratiță mare la foc mediu și adăugați ceapa și usturoiul, gătind până la translucid, având grijă să nu ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați făina puțin câte puțin pentru a face un roux. Faceți acest lucru treptat, deoarece unele loturi de făină absorb mai mult decât altele și este posibil să nu aveți nevoie de atât de mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Adăugați frunzele de dafin, apoi încorporați bulionul de legume puțin câte puțin pentru a forma un sos neted. Se fierbe cel puțin 10 minute pentru a permite făinii să "gătească", apoi scoateți frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Adăugați smântâna grea și brânza Cheddar, apoi condimentați cu sare și piper alb. Îndoiți cât de multe paste aveți nevoie pentru a obține consistența potrivită pentru macaroane și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(tub Mare)(tub Mare)
5
Se transferă într-un castron de servire și se ornează cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista