Sparanghel Quiche Elvețian

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați quiche-ul elvețian Asparagus. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 328 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, coajă de patiserie necoapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până coajă plăcintă unbaked ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă cu cremă de lămâie cu zmeură proaspătă ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Quiche De Sparanghel Cu Ciuperci Elvețiene, Quiche cu sparanghel și brânză elvețiană, și Quiche De Sparanghel Cu Ciuperci Elvețiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 1 lingură de picături. În picături, călește ceapa până se rumeneste; scurgere.
Tăiați opt sulițe de sparanghel în 4-in.- sulițe lungi pentru garnitură.
Tăiați sparanghelul rămas în 1-in. bucăți. Într-o cratiță, gătiți tot sparanghelul într-o cantitate mică de apă clocotită până când este crocant-fraged; scurgere.
Într-un castron, aruncați slănina, ceapa, bucățile de sparanghel, brânza, făina, sarea și piperul.
Se toarnă în coajă de patiserie. Într-un castron, bateți ouăle și smântâna; se toarnă peste amestecul de slănină. Se acoperă cu sulițe de sparanghel.
Se coace la 400 de minute pentru 30-35 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat și crusta este maro aurie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.