Sparanghel Quiche Elvețian

Sparanghel Quiche Elvețian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați quiche-ul elvețian Asparagus. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 328 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, coajă de patiserie necoapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până coajă plăcintă unbaked ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă cu cremă de lămâie cu zmeură proaspătă ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Quiche De Sparanghel Cu Ciuperci Elvețiene, Quiche cu sparanghel și brânză elvețiană, și Quiche De Sparanghel Cu Ciuperci Elvețiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 1 lingură de picături. În picături, călește ceapa până se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Tăiați opt sulițe de sparanghel în 4-in.- sulițe lungi pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
4
Tăiați sparanghelul rămas în 1-in. bucăți. Într-o cratiță, gătiți tot sparanghelul într-o cantitate mică de apă clocotită până când este crocant-fraged; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Într-un castron, aruncați slănina, ceapa, bucățile de sparanghel, brânza, făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă în coajă de patiserie. Într-un castron, bateți ouăle și smântâna; se toarnă peste amestecul de slănină. Se acoperă cu sulițe de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se coace la 400 de minute pentru 30-35 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat și crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baronul des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista