Sparanghel, Pui, Caserola De Orez Sălbatic
Sparanghelul, puiul, caserola de orez sălbatic este un fel principal care servește 6. O porție conține 392 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, orez, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sparanghel Și Caserolă De Orez Sălbatic, Sparanghel Și Caserolă De Orez Sălbatic, și Pui, Sparanghel, Broccoli, Orez Sălbatic Și Brânză.
Instrucțiuni
Întindeți orezul într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Adăugați bulionul și ciupercile; punct cu 2 linguri de unt. Aranjați puiul în centrul vasului; se presară cu amestec de supă de ceapă. Puneți supa de ciuperci deasupra.
Se coace, neacoperit,la 350, timp de 1 oră. Aranjați sparanghelul în jurul marginilor vasului. Topiți untul rămas; se unge peste sparanghel și se presară cu boia.
Coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până când sparanghelul este fraged.