Sparanghelul prăjit și Chowder de creveți ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 24 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Această rețetă de la Williams Sonoma are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de sulițe de sparanghel, herbes de provence, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Creveți și pudră de porumb prăjită, Creveți prăjiți de soia-ghimbir și sparanghel, și Creveți prăjiți cu ghimbir cu sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați sparanghelul și creveții pe o foaie de copt și stropiți cu uleiul de măsline. Aruncați pentru a le acoperi cu ulei și apoi întindeți-le într-un singur strat.Prăjiți până când creveții devin roz și opaci, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Transferați pe o farfurie. Întoarceți sparanghelul și continuați să prăjiți până când este fraged, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Scoateți din cuptor și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați în lungimi de 1 inch.Între timp, tăiați tulpinile, vârfurile cu pene și orice tulpini exterioare învinețite din bulbul de fenicul. Rezervați blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tăiați și aruncați miezul, apoi tocați becul; pus deoparte.
6
Încălziți o cratiță mare la foc mediu. Înveliți tigaia cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați feniculul, prazul, ardeiul roșu și herbes de Provence și saut până când legumele abia încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
8
Adăugați bulionul și cartoful și aduceți la foc mic. Gatiti, neacoperit, pana cand feniculul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Se toarnă laptele și se aduce supa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
10
Adăugați creveții și sparanghelul și amestecați până se încălzesc. Se condimentează cu sare și piper.Se toarnă în boluri încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
11
Încingeți fiecare porție cu blaturile de fenicul rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii