Sparanghel prăjit cu Favas și Moreluri proaspete

Sparanghelul prăjit cu Favas și Moreluri proaspete necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 150 de calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, pancetta, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Favas Și Moreluri Proaspete, Saut Favas și Moreluri cu confit de ceapă și Linguine proaspete, și Moreluri Proaspete Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1/2 cană de apă pentru a fierbe într-o cratiță mică.
Așezați șalota într-un castron mic.
Lăsați amestecul să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 450 F. F. gătiți favas într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă, aproximativ 2 minute.
Scurgere. Clătiți sub apă rece.
Îndepărtați și aruncați pielea exterioară a fiecărei fasole fava; transferați favas în castron mediu.
Așezați sparanghelul pe o foaie mare de copt cu margini.
Stropiți cu 1 lingură de ulei.
Se presară sare și piper. Aruncă pentru a acoperi. Prăjiți sparanghelul până se înmoaie când este străpuns cu frigărui, aproximativ 20 de minute.
Între timp, scurgeți ciupercile și feliați subțire. Saut pancetta in cratita la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Adaugati restul de 2 linguri de ulei si ciuperci feliate; saut 2 minute.
Se adaugă amestecul de șalotă; se fierbe 2 minute.
Adăugați favas și aruncați la căldură. Se amestecă cimbru. Condimentează amestecul fava-ciuperci după gust cu sare și piper.
Așezați sparanghelul pe platou. Se acoperă cu amestec de fava-ciuperci și se servește.