Sparanghel prajit cu suc de portocale
Sparanghel prăjit cu suc de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană are 74 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 1,18 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și luați sparanghel, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Este perfect pentru Paste. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon prăjit lent cu fenicul și suc de portocale, Suc de rădăcină întineritor | Suc de morcov, sfeclă, portocală cu sânge, ghimbir, turmeric și suc de rădăcină pentru întinerire | Morcov, sfeclă, portocală cu sânge, ghimbir, suc de turmeric.
Instrucțiuni
Puneți sparanghelul într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt; stropiți cu ulei.
Combinați ingredientele rămase.
Se toarnă peste sparanghel; arunca pentru a acoperi.
Coaceți la 400° timp de 18-22 minute sau până când se înmoaie, amestecând din când în când.