Sparanghel Phyllo Coace
Sparanghelul Phyllo coace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 347 calorii. Dacă aveți la îndemână sparanghel, aluat phyllo, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă cu sparanghel și nucă Phyllo (Baklava de sparanghel akan) cu sos Avgolemono, Phyllo Înfășurat Sparanghel, și Șuncă-Cartofi Phyllo Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 8 căni de apă la fiert.
Adăugați sparanghel; gătiți, neacoperit, 30 de secunde sau doar până când sparanghelul devine verde strălucitor.
Îndepărtați sparanghelul și aruncați imediat în apă cu gheață.
Se scurge și se usucă. Într-un castron mare, amestecați ouăle, brânzeturile și condimentele; amestecați migdalele și sparanghelul.
Se incalzeste cuptorul la 375 int.
Perie un 13x9-in. vas de copt cu o parte din unt. Desfaceți aluatul phyllo.
Strat opt foi de phyllo în vas preparat, periere fiecare cu unt. Păstrați restul phyllo acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia.
Întindeți amestecul de ricotta peste straturile phyllo. Se acoperă cu foile de fileu rămase, perindându-se fiecare cu unt.
Tăiați în 12 dreptunghiuri.
Coaceți 50-55 de minute sau până se rumenesc.