Sparanghel parmezan la grătar și ciuperci

Parmezan la grătar sparanghel și ciuperci este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, sos de vinaigretă balsamică, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci prăjite cu sparanghel și parmezan, Sparanghel Cu Ciuperci Mixte Și Parmezan Proaspăt, și Friptură la grătar din New York cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. În vasul mare de mică adâncime, aruncați sparanghel, ciuperci și dressing.
Așezați legumele în coșul de grătar (grătar "wok").
Acoperiți și grătați legumele la foc mediu 8 până la 12 minute, agitând coșul sau amestecând ocazional legumele, până când sparanghelul este crocant.
Presărați legumele cu busuioc și brânză. Acoperiți și grătiți cu 3 până la 4 minute mai mult sau până când brânza este ușor topită.