Sparanghel parmezan la grătar și ciuperci

Sparanghel parmezan la grătar și ciuperci
Parmezan la grătar sparanghel și ciuperci este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, sos de vinaigretă balsamică, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci prăjite cu sparanghel și parmezan, Sparanghel Cu Ciuperci Mixte Și Parmezan Proaspăt, și Friptură la grătar din New York cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. În vasul mare de mică adâncime, aruncați sparanghel, ciuperci și dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați legumele în coșul de grătar (grătar "wok").
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Acoperiți și grătați legumele la foc mediu 8 până la 12 minute, agitând coșul sau amestecând ocazional legumele, până când sparanghelul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Presărați legumele cu busuioc și brânză. Acoperiți și grătiți cu 3 până la 4 minute mai mult sau până când brânza este ușor topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista