Sparanghel la grătar cu vinetă balsamică

Sparanghelul la grătar cu vinaigretă balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 81 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sulițe de sparanghel, parmezan, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Sparanghel La Grătar Cu Vinetă Balsamică, Sparanghel la grătar cu pâine prăjită de usturoi prăjită și vinetă balsamică, și Sparanghel Cu Vinaigret Balsamic.
Instrucțiuni
. Scoateți capetele dure de sparanghel. Acoperiți sparanghelul cu spray de gătit; așezați-l pe grătar și grătiți 4 minute sau până când este crocant, întorcându-se frecvent.
Așezați sparanghelul pe un platou de servire.
Combinați oțetul și uleiul într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Stropiți peste sparanghel; se presară sare, piper și brânză.