Sparanghel La Grătar

Sparanghel La Grătar
Sparanghelul la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 68 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. Un amestec de sparanghel, oțet balsamic, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și pesto de rucola + Kit de brânză la grătar cadou!, Pizza la grătar cu roșii la grătar, sparanghel, brânză de capră și migdale Marconan, și Friptură la grătar din New York cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Combinați toate ingredientele, cu excepția spray-ului de gătit, într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Scoateți sparanghelul din pungă și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
MarinadaMarinada
5
Așezați sparanghelul pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când sparanghelul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista