Sparanghel la cuptor și cuscus

Sparanghel la cuptor și cuscus
Sparanghelul și cuscusul coapte sunt un fără lactate garnitură. O porție conține 281 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,55 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cuscus, bulion de pui, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus De Sparanghel, Sparanghel-Cuscus Parmezan, și Cuscus Sparanghel Tabouli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se amestecă bulion, sparanghel, cuscus, supă, morcovi, suc de lămâie, buruieni de mărar și sare în caserola de 2 litri. Acoperiți și coaceți 20 de minute sau până când este fierbinte și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Aruncați firimiturile de pâine și margarina; se presară peste amestecul de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
4
Coaceți neacoperit 8 până la 10 minute sau până când firimiturile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista