Sparanghel Cu Usturoi Saut

Sparanghel Cu Usturoi Saut
Saut asparagus de usturoi este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 101 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare includ Sparanghel Sotat Cu Lămâie, Sparanghel Sotat Cu Slănină, și Sparanghel Saut Și Mazăre.

Instrucțiuni

1
Topiți untul sau margarina într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați sulițele de usturoi și sparanghel; acoperiți și gătiți timp de 10 minute, amestecând ocazional sau până când sparanghelul este fraged. Dacă vă place sparanghelul bine făcut, reduceți căldura și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
UsturoiUsturoi

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista