Sparanghel cald cu piper negru parmezan Zabaglione
Sparanghel cald cu un piper negru parmezan Zabaglione ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 2.76 pe portie. O porție conține 290 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de sparanghel, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 57%. Încercați Sparanghel Cu Piper Negru-Pecorino Zabaglione, Sparanghel la gratar cu piper Zabaglione, și Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați sparanghelul și scoateți capetele tulpinii cu degetele. Într-un cazan dublu (suficient de mare pentru a ține sparanghelul în porțiunea de apă), combinați gălbenușurile, oul și vinul cu biciul, amestecând energic până se formează amestecul spumos.
Îndepărtați amestecul de ouă de pe foc și aruncați sparanghelul în jumătatea inferioară a tigaiei și gătiți 1 minut și 15 secunde.
Între timp, bateți untul, smântâna, parmezanul și piperul negru în amestecul de ouă și condimentați cu sare.
Scoateți, scurgeți sparanghelul și împărțiți între patru plăci. Împărțiți sosul, presărați cu piper proaspăt crăpat și serviți.