Spanac și șuncă fierbinte paste coapte false cu un vârf crocant

Spanac și șuncă fierbinte paste coapte false cu un vârf crocant
Spanacul și pastele coapte cu șuncă fierbinte, cu un vârf crocant, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1287 calorii, 73G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,83 USD pe porție. Un amestec de spanac, globul ocular, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până măsline ai putea urma acest curs principal cu Un Castron Ciocolata Fulgi De Ovăz Cookie-Uri ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Scuderi Copii Rapid, Fals-Coapte Ziti, Paste crocante coapte cu ciuperci, cârnați și sos de cremă de parmezan, și Paste de tăiței de portocale și sfeclă prăjită cu nuci de miere și Kale crocante la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Puneți o oală mare cu apă la foc mare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați pastele, apa sărată și gătiți la al dente, cu o mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
În timp ce apa ajunge la fierbere pentru paste, încălziți o tigaie medie și adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați 1 lingură EVOO, 1 tură de tigaie și untul. Când untul se topește în ulei, se adaugă ceapa și usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand frecvent, timp de 2 minute, apoi praful de ceapa cu faina si continuati sa gatiti timp de 1 minut. Se amestecă încet în lapte. Aduceți ușor laptele într-o bulă, lăsați laptele să se îngroașe puțin, apoi amestecați capocola, spanacul și 1/2 cană Parmigiano rasă. Condimentează sosul cu nucșoară și cayenne și scoate de pe foc. Gustați și adăugați puțină sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Combinați pastele fierte și mozzarella cubată cu sosul, amestecați pentru a acoperi complet, întorcându-se Iar și iar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Transferați pastele îmbrăcate într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Pentru a face toppingul de pesmet, combinați pesmetul, 2 linguri de EVOO și restul de 1/2 cană Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
9
Presărați amestecul de pesmet deasupra pentru a acoperi pastele de la margine la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
10
Transferați vasul de copt sub broiler și fierbeți până se rumenesc și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
11
Garnisiți cu pătrunjel tocat. Ce gut-buster!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
12
Yum-o!
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista