Spanac și parmezan souffl Xixt
Spanacul și parmezanul souffl ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,21 USD pe porție. O porție conține 153 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spanac și parmezan souffl Xixt, Spanac-Parmezan Souffl, și Spanac-parmezan souffl.
Instrucțiuni
Introduceți o foaie de copt în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 42
Înveliți 4 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit; presărați uniform cu pesmet, înclinând și întorcând vasele pentru a acoperi complet părțile.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți ușor tigaia cu spray de gătit.
Adăugați spanacul; gătiți timp de 2 minute sau până când spanacul se ofilește, aruncând constant.
Așezați spanacul într-un colizor; lăsați să stea 5 minute. Strângeți excesul de lichid din spanac. Tăiați gros spanacul.
Combinați 2/3 cană de lapte și următoarele 4 ingrediente (prin piper negru) într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând cu un bici până la neted. Gatiti timp de 2 minute sau pana cand amestecul este gros si bulbuc, amestecand constant. Se amestecă amestecul într-un castron mare și se lasă să stea timp de 10 minute. Se amestecă spanacul, brânza și gălbenușurile de ou.
Combinați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Bateți cu un mixer la viteză mare până când se formează vârfuri medii (nu exagerați). Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de spanac și pliați ușor în albusurile rămase. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele de 2 sau 3 ori pe contor la nivel.
Așezați vasele pe foaia de copt preîncălzită; întoarceți foaia de copt la cuptorul 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350; coaceți sufletele la 350 timp de 21 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.