Spanac Sotat De Primăvară

Spanac Sotat De Primăvară
Spanacul sărat de primăvară este un fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă servește 4. O porție conține 68 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cap la magazin și ridica frunze de spanac pentru copii, oscar mayer biți bacon reale, 1/4 cupa Kraft zesty sos italian, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Spanac De Primăvară, Salată de spanac de primăvară cu căpșuni, și Spanac, năut și cartof dulce (aka primăvară în Maroc) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește în tigaie mare adâncă sau cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati 1 minut sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați spanac; capac. Gatiti inca 4 pana la 6 minute sau pana cand spanacul este ofilit, amestecand dupa 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4
Se presară cu bucăți de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriakyiSos Teriakyi
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista