Spanac si parmezan souffl Fallen
Spanac și parmezan Fallen souffl XV ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 97 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, nucșoară, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Ciocolata Fallen Souffl, Tort De Sufle De Ciocolată Căzut, și Parmezan Souffle.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți ușor un vas de copt de 11 x 7 inci cu spray de gătit și praf cu pesmet. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați usturoi; gatiti 20 de secunde, amestecand constant.
Adăugați spanacul; gătiți 3 minute sau până când spanacul se ofilește, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Așezați amestecul de spanac pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele și stoarceți până abia umed.
Puneți amestecul de spanac într-un blender.
Adăugați lapte și amidon de porumb; procesați până se omogenizează.
Adăugați brânză, sare, piper și nucșoară; puls până se amestecă bine.
Se toarnă într-un castron mare.
Așezați albușurile de ou și oul într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză mare 5 minute sau până se triplează în volum. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de ouă în amestecul de spanac; pliați ușor amestecul de ouă rămas (amestecul va părea ușor subțire). Spoon spanac - amestec de ou în vas de copt pregătit; top neted cu o spatulă.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când este setat în centru. Se răcește 5 minute pe un suport de sârmă înainte de servire.