Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare
Spanacul la cuptor și scufundarea cu anghinare este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cina cu Julie are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, cremă de brânză, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.