Spanac de apă cu creveți
Spanacul de apă cu creveți ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați belacan, sare, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Spanac De Apă Amestecat Cu Pastă De Creveți (Belacan Kangkung), Sambal Kangkong Din Malaezia (Spanac De Apă), și Pâine prăjită cu creveți și castane de apă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Înfășurați belacan strâns în folie și coaceți 10 minute. Deschideți folia cu atenție și răciți belacan la temperatura camerei, aproximativ 15 minute. Se sfărâmă belacan în mini robot de bucătărie și se purifică fin cu ardei iute și șalotă.
Încălziți uleiul în wok la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați amestecul belacan și gătiți, amestecând continuu, 3 minute.
Adăugați creveți și creșteți căldura până la moderat, apoi gătiți, amestecând, până când începe să devină roz, aproximativ 1 minut.
Adăugați lapte de cocos, stoc și sare și fierbeți, amestecând ocazional, 2 minute.
Creșteți căldura la mare, apoi adăugați spanac de apă și gătiți, amestecând, până când spanacul este crocant, aproximativ 3 minute.
* Spanacul de apă poate fi tăiat cu 6 ore înainte și răcit într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie.* Creveții pot fi curățați, devinați și tăiați cu 4 ore înainte, apoi răciți, acoperiți.