Spanac, căpșuni și Grapefruit Toss este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 15 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale de plantat, sos balsamic de vinetă, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Strawberry-Kiwi-Spanac Arunca, Strawberry-Jicama Toss, și Spanac Penne Toss pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați spanacul, căpșunile, grapefruitul și migdalele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Crostini Cu Usturoi, Optional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați pansament; aruncați ușor pentru a acoperi.