Spanac cu șalotă prăjită
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Spanacul cu șalotă prăjită ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 99 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de canolan, șalotă prăjită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă, Somon cu pepene galben și șalotă prăjită, și Salată Bok Choy cu șalotă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un wok la foc mare până când este foarte fierbinte; metalul va avea un aspect mat și o picătură de apă aruncată pe suprafața sa ar trebui să se evapore la contact.
Adăugați ulei și încălziți până când sclipesc, dar nu fumați.
Adăugați 1 lingură. șalotă prăjită și usturoi, gătiți 10 secunde, apoi adăugați spanac și vin de orez și aruncați pentru a combina.
Adăugați sosul de pește și bulionul de pui și continuați să prăjiți, aruncând ingredientele împreună, până când spanacul se ofilește, 30 de secunde până la 1 minut.
Transferați într-un castron.
Se presară cu restul de șalotă prăjită.
* Găsiți nuci, ușor dulce Shaoxing vin de orez la piețele asiatice și unele magazine de băuturi alcoolice.