Spanac Cremă
Spanacul cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 123 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, sare și piper măcinat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 66 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac Cremă, și Spanac Cremă.
Instrucțiuni
Combinați laptele, lichidul de spanac și usturoiul într-o cană de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde de 1 litru sau într-un castron mic acoperit cu o farfurioară și cuptorul cu microunde (sau încălziți încet într-o cratiță medie) până când este foarte fierbinte și aburit.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute pentru a înmuia usturoiul.
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de lapte fierbinte dintr-o dată, apoi bateți până se omogenizează. Se amestecă spanacul; gatiti pana cand sosul este gros si bulbuc si spanacul este fraged, dar inca verde, aproximativ 5 minute. Se amestecă brânza, nucșoara și o stropire generoasă de sare și piper.