Spanac cremos de parmezan
Spanacul cremos de parmezan necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 271 de calorii , 10 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 3. Pentru 2,14 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză de parmezan, fulgi de piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 60% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Cremă de parmezan cu spanac la cuptor , Cremă de parmezan cu spanac și ciuperci și Ravioli crem de spanac-parmezan .
Instrucțiuni
Pune spanacul și apa într-un cuptor olandez; acoperiți și gătiți timp de 3 minute sau până se ofilesc.
Scurgeți și puneți deoparte.
În aceeași tigaie, topim untul. Se amestecă smântâna, coaja de lămâie, usturoiul și fulgii de piper; aduceți la fierbere blând. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau pana scade putin. Se amestecă brânza și spanacul; căldură prin.