Spanac Copt Cu Ierburi

Spanac Copt Cu Ierburi
Spanacul copt cu ierburi necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 177 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână unt, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Spanac Cu Ierburi Rapide, Spaetzle Cu Ierburi Și Spanac, și Herbed Spanac Coace sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește ceapa în unt până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă spanacul, smântâna și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
CremăCremă
LapteLapte
3
Se ia de pe foc; se amestecă 4 linguri de brânză, pesmet, sare, maghiran și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MaghiranMaghiran
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
4
Lingurați într-un 1-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Coaceți, neacoperit, la 350 de calorii timp de 40-45 de minute sau până când brânza se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista