Spanacul copt cu ierburi necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 177 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână unt, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Spanac Cu Ierburi Rapide, Spaetzle Cu Ierburi Și Spanac, și Herbed Spanac Coace sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, călește ceapa în unt până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă spanacul, smântâna și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Usturoi
Cremă
Lapte
3
Se ia de pe foc; se amestecă 4 linguri de brânză, pesmet, sare, maghiran și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Maghiran
Brânză
Piper
Sare
4
Lingurați într-un 1-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
6
Coaceți, neacoperit, la 350 de calorii timp de 40-45 de minute sau până când brânza se rumeneste ușor.