Spanac Carne De Vită Coace
Coacerea cu carne de vită cu spanac necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.43 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. O porție conține 227 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, smântână, spanac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Spanac Carne De Vită Biscuit Coace, Spanac Carne De Vită Macaroane Coace, și Cea Mai Bună Baie De Spanac Fără Coacere.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, carne de vită maro; scurgere.
Adăugați ciuperci, ceapă, usturoi, oregano, sare și piper.
Adăugați spanac, supă, smântână și orez; se amestecă bine.
Se transferă într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt.
Se presară cu brânză mozzarella. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până când orezul este fraged.