Spanac Alfredo Caserola

Caserola cu spanac Alfredo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de smântână grea, piper, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Alfredo Caserola De Cartofi, Alfredo Fructe De Mare Caserola, și Caserola De Orez Alfredo.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci.
Încălziți untul, crema de brânză, 1/3 cană parmezan, praf de usturoi, praf de ceapă și piper alb într-o cratiță mare la foc mediu. Continuați să amestecați până se omogenizează. Amestecați supa de țelină, smântâna și spanacul.
Turnați amestecul de spanac în tigaia pregătită. Se acoperă cu ceapa prăjită franceză, firimiturile de pâine și restul de 1/4 cană de parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este bubuit și încălzit, aproximativ 30 de minute.