Spaghetti Squash Medley

Spaghetti Squash Medley
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Spaghetti Squash Medley. O porție conține 119 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 312 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, dovlecei de spaghete, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Squash Medley, Squash Medley, și Squash Medley.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime, aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2
Așezați dovleceii tăiați cu fața în jos într-un vas sau o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 10-12 minute sau până se înmoaie. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Între timp, combinați roșiile, uleiul și usturoiul într-un castron pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se încălzește, neacoperit, la mare timp de 1-2 minute sau până când roșiile se înmoaie, amestecând o dată. Se amestecă busuiocul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Puneți broccoli, morcovul și apa într-un alt vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1-1 / 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Adăugați mazăre; acoperiți și gătiți cu 1-2 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Se lasă să stea 5 minute; scurgere.
8
Se adaugă la amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
9
Când dovlecelul este suficient de rece pentru a fi manevrat, folosiți o furculiță pentru a separa firele; aruncați cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
10
Se servește cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Ieroboam) cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate57
Revista