Spaghetti Junction: spaghetele de 4 dolari care au un gust aproape la fel de bun ca spaghetele de 24 de dolari de la Fiul lui Roy Choi din L. A.

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghetti Junction: spaghetele de 4 dolari care au un gust aproape la fel de bun ca spaghetele de 24 de dolari de la Fiul lui Roy Choi din L. A. Această rețetă face 4 porții cu 487 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de spaghete, ulei de măsline extravirgin, sos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Rețeta De Spaghete De 4 USD Care Are Un Gust Aproape La Fel De Bun Ca Rețeta De Spaghete De 24 USD, Ron ' s Ultimate Spaghetti – de ce să comanzi spaghete de la un restaurant când are gust așa acasă, și Spaghete de 4 USD care sunt aproape la fel de bune ca spaghetele de 24 USD pentru rețete similare.
Instrucțiuni
După o periere rapidă de orice murdărie, puneți ciupercile într-o oală mare și acoperiți-le cu aproximativ 4 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic. Se strecoară bulionul de ciuperci după aproximativ o oră și jumătate și se rezervă.
Între timp, combinați usturoiul și uleiul de măsline într-o cratiță mică și gătiți la cea mai mică flacără posibilă, scăzută și lentă, timp de aproximativ 2 ore, amestecând periodic până când usturoiul devine maro auriu închis.
Când usturoiul este gata, adăugați roșiile împreună cu tot sucul lor într-o altă oală mare. Aduceți roșiile la fiert, apoi adăugați confitul de usturoi în oală, inclusiv uleiul.
Adăugați bulionul de ciuperci în amestecul de roșii-usturoi, o cană la început și amestecați cu un blender. Căutați o consistență lină.
Adăugați mai mult stoc dacă este necesar. Condimentează după gust cu sare și piper.
Reduceți focul la cea mai mică flacără și gătiți timp de aproximativ 2 ore, amestecând sosul periodic. Verificați aroma și reglați sarea și piperul, dacă este necesar.
Încălziți o oală mare cu apă, adăugați o linguriță de sare și o notă de ulei de măsline și aduceți-o la fierbere. Gatiti spaghetele doar pana cand este al dente, aproximativ 8-10 minute.
Scurgeți și împărțiți spaghetele între toate bolurile. Aruncați imediat cu sosul-aproximativ o cană de sos pentru fiecare castron de spaghete.
Se ornează cu busuioc și parmezan Reggiano.