Spaghetti Carbonara

Spaghete Carbonara ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 717 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Un amestec de sare kosher, pătrunjel, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghetti Carbonara, Spaghetti Carbonara, și Spaghetti Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați spaghetele, acoperiți oala și aduceți-o înapoi la fierbere.
Scoateți capacul, amestecați și gătiți până la al dente, aproximativ 8 minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Scurgeți pastele și dați deoparte. (Rezervați 1 cană de paste pentru Runda 2 Rețetă plăcintă cu tăiței sărate.)
În timp ce pastele se gătesc, așezați slănina într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu jumătate de parmezan și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Transferați slănina într-o tavă de foi căptușită cu o pungă de hârtie (rezervați 2 benzi pentru rețeta online rotundă 2 plăcintă cu tăiței sărate). Se toacă restul de 6 bucăți și se lasă deoparte.
Scoateți din tigaie toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime și puneți tigaia înapoi pe foc.
Adăugați spaghetele fierte și aruncați pentru a acoperi grăsimea de slănină. Opriți focul și adăugați amestecul de ouă. Aruncați ușor pentru a acoperi pastele și gătiți ouăle. Aruncați slănina tocată. Dacă sosul este prea gros, adăugați apa de paste 1/4 cană la un moment dat până când sosul este neted și cremos.
Se servește imediat garnisit cu restul de brânză și pătrunjel.