Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 956 calorii, 35g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, ouă lente, pastan conform instrucțiunilor pachetului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghetti Carbonara, Spaghetti Carbonara, și Spaghetti Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți o oală mare cu apă bine sărată, apoi gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. Pentru spaghetele uscate fierb de obicei tăiței timp de 8 minute, mai degrabă decât cele 9 recomandate pe ambalaj pentru a mă asigura că sunt al dente.
Combinați Pecorino, oul, uleiul de măsline și piperul negru într-un castron mare și bateți împreună până când amestecul este neted și nu există aglomerări de albușuri.Se toacă Guanciale în bastoane și se adaugă într-o tigaie la foc mediu și se prăjește până se fierbe.
Scurgeți pastele (nu clătiți), apoi aruncați-le imediat în amestecul de ouă. Este important ca pastele să fie foarte fierbinți, altfel amestecul de ouă nu se va îngroșa într-un sos.
Adăugați Guanciale prăjite și aruncați pentru a acoperi uniform. Puneți spaghetele Carbonara și acoperiți cu un ou gătit lent.