Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Spaghetti alla Bolognese. Această rețetă servește 4. O porție conține 1103 calorii, 48G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, ciuperci, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 554 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), Pappardelle alla Bolognese, și Carpa de tip rag cu Fettuccine.
Instrucțiuni
1
Pulsează ceapa, morcovul, țelina, usturoiul și ciupercile într-un robot de bucătărie împreună cu uleiul.Gatiti carnea de vita macinata intr-o cratita mare la foc mediu-mare pana se rumeneste peste tot se scurge si se lasa deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți uleiul în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pancetta și sotati până începe să devină crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
4
Se adaugă legumele pulsate și se sotează până încep să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Adăugați carnea de vită, vinul, roșiile tăiate cubulețe, pasta de roșii, coaja parmigiano reggiano, frunzele de dafin, oregano, sare și piper și dați la fiert.Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit timp de 1-3 ore.Gatiti spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj.Aruncați spaghetele și sosul sau serviți sosul pe spaghete și garnisiți cu pătrunjel și parmigiano reggiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor