Spaghete italiene și chiftele

Spaghete italiene și chiftele
Spaghete italiene și chiftele durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 843 de calorii, 39 g de proteine și 42 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 2,91 USD per porție, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână roșii conservate, zahăr, carne de vită tocată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 64%. Spaghete cu chifteluțe italiene, spaghete italiene și chifteluțe și spaghete italiene cu chifteluțe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați oul, frunzele de țelină și brânza. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 1-1/2 inchi. bile. Într-o tigaie mare, rumeniți chiftelele în ulei în loturi; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paine Pentru Sandvici, Prajita Si MaruntitaPaine Pentru Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Paine Pentru Sandvici, Prajita Si MaruntitaPaine Pentru Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-o cratiță mică, combinați roșiile, pasta de roșii, pâinea, usturoiul, zahărul, piperul și sarea; adăugați chiftele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 30 de minute sau până când chiftelele nu mai sunt roz și sosul se îngroașă ușor, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Serviți cu vermicelli; se presară cu brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Nero D Avola, Sangiovese

Chianti, Nero D Avola și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru spaghete și chiftele. Toate aceste vinuri roșii italiene au suficientă aciditate pentru a se potrivi perfect cu sosul de roșii din acest preparat clasic italo-american. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate23
Revista