Spaghete italiene cu șuncă

Spaghete italiene cu șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați spaghetele italiene cu șuncă. Această rețetă servește 4. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 993 calorii, 53G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 69 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți măsline, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cârnați Italieni Cu Spaghete, Carne de vită italiană cu spaghete, și Spaghete Italiene Rapide.

Instrucțiuni

1
Gatiti spaghetele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
2
În timp ce spaghetele se gătesc, încălziți 1 lingură de unt sau margarină într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SpagheteSpaghete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Sote șuncă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
șuncășuncă
4
Scurgeți bine spaghetele și combinați cu șuncă sotată și usturoi în tigaie. La foc foarte mic, amestecați încet brânza, ouăle, măslinele și jumătate din pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
OuăOuă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc.
6
Se adaugă sare și unt după gust și se presară cu pătrunjel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
SareSare
7
Servește.

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista