Spaghete Cu Pecorino Romano și piper negru
Spaghetele cu Pecorino Romano și piper negru necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 285 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, parmigiano-reggiano plus suplimentare, spaghete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este extraordinar. Încercați Spaghete Cu Pecorino Romano Și Piper Negru, Spaghete Cu Pecorino Romano Și Piper Negru, și Spaghete Cu Pecorino Romano, piper și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți boabele de piper într-o tigaie mică uscată la foc moderat, tigaie învolburată, până când boabele parfumate și de piper încep să sară, 2 până la 3 minute. Zdrobiți grosolan boabele de piper cu un mortar și pistil sau înfășurați într-un prosop de bucătărie și apăsați pe boabele de piper cu fundul unei tigaie grele.
Gatiti spaghetele intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Umpleți un vas mare de sticlă sau ceramică cu puțină apă fierbinte pentru a încălzi vasul. Chiar înainte ca spaghetele să se termine de gătit, scurgeți vasul, dar nu uscați.
Rezervați 1/2 cană de apă de gătit pentru paste, apoi scurgeți rapid pastele într-o strecurătoare (nu scuturați excesul de apă) și adăugați în vasul cald pentru paste.
Presărați 3/4 cană de brânză și 3 linguri de apă de gătit uniform peste spaghete și aruncați rapid. Dacă pastele par uscate, aruncați cu puțină apă de gătit suplimentară.
Împărțiți pastele în 4 farfurii, apoi presărați piper și 2 linguri de brânză (total).
Serviți imediat cu brânză suplimentară pe lateral.