Spaghete cremoase cu ciuperci și plante (vegane)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spaghete cremoase cu ciuperci și plante (vegane). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, frunze de busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Spaghete Cu Ciuperci, Spaghete cu sos de cremă de ciuperci, și Dovlecei Spaghetti cu sos de ierburi ricotta de ciuperci.
Instrucțiuni
Înmuiați ciupercile uscate în suficientă apă clocotită pentru a le acoperi și lăsați-le deoparte.
Gatiti spaghetele conform instructiunilor pachetului.
Soteți ciupercile portobello în uleiul de rapiță și usturoiul până se rumenesc și suculent. Condimentează cu piper negru în timp ce gătesc.
Scurgeți și clătiți ciupercile rehidratate.
Adăugați într-un blender împreună cu jumătate de ciuperci, iaurtul de soia și câteva frunze de busuioc. Whizz până se omogenizează. Dacă sosul este prea gros, subțire cu puțin lapte de soia sau alt lapte fără lactate.
Scurgeți pastele și acoperiți în sos,
Serviți pastele imediat și acoperiți cu ciupercile și ierburile rămase.