Spaghete cremoase cu ciuperci și plante (vegane)

Spaghete cremoase cu ciuperci și plante (vegane)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spaghete cremoase cu ciuperci și plante (vegane). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, frunze de busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Spaghete Cu Ciuperci, Spaghete cu sos de cremă de ciuperci, și Dovlecei Spaghetti cu sos de ierburi ricotta de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile uscate în suficientă apă clocotită pentru a le acoperi și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Gatiti spaghetele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3
Soteți ciupercile portobello în uleiul de rapiță și usturoiul până se rumenesc și suculent. Condimentează cu piper negru în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Scurgeți și clătiți ciupercile rehidratate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Adăugați într-un blender împreună cu jumătate de ciuperci, iaurtul de soia și câteva frunze de busuioc. Whizz până se omogenizează. Dacă sosul este prea gros, subțire cu puțin lapte de soia sau alt lapte fără lactate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Lapte De SoiaLapte De Soia
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Scurgeți pastele și acoperiți în sos,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Serviți pastele imediat și acoperiți cu ciupercile și ierburile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Bucurați-vă!
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista