Spaghete cremoase cu ciuperci și plante (vegane)

Spaghete cremoase cu ciuperci și plante (vegane)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spaghete cremoase cu ciuperci și plante (vegane). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, frunze de busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Spaghete Cu Ciuperci, Spaghete cu sos de cremă de ciuperci, și Dovlecei Spaghetti cu sos de ierburi ricotta de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile uscate în suficientă apă clocotită pentru a le acoperi și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Gatiti spaghetele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3
Soteți ciupercile portobello în uleiul de rapiță și usturoiul până se rumenesc și suculent. Condimentează cu piper negru în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Scurgeți și clătiți ciupercile rehidratate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Adăugați într-un blender împreună cu jumătate de ciuperci, iaurtul de soia și câteva frunze de busuioc. Whizz până se omogenizează. Dacă sosul este prea gros, subțire cu puțin lapte de soia sau alt lapte fără lactate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Lapte De SoiaLapte De Soia
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Scurgeți pastele și acoperiți în sos,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Serviți pastele imediat și acoperiți cu ciupercile și ierburile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Bucurați-vă!
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista