Southwestern Porumb-Brânză Dip

Southwestern Porumb-Brânză Dip
Sud-vest de porumb-brânză Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 278 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați porumb, chipsuri de tortilla, produs din brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Southwestern Porumb-Brânză Dip, Bacon Ranch Porumb Dip, și Pimento Brânză Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți lichidul din porumb în cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați brânză; gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, pana se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Se amestecă porumbul. Gatiti pana se incalzeste bine. Lingura în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
5
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista