Sud-vest de porumb-brânză Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 278 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați porumb, chipsuri de tortilla, produs din brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Southwestern Porumb-Brânză Dip, Bacon Ranch Porumb Dip, și Pimento Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți lichidul din porumb în cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați brânză; gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, pana se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Se amestecă porumbul. Gatiti pana se incalzeste bine. Lingura în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
5
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)