Southwestern Porumb-Brânză Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Southwestern porumb-brânză Dip ar putea fi o reteta excelenta pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de tortilla, ceapă verde, produs din brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bacon Ranch Porumb Dip, Pimento Brânză Dip, și Picant Cald Brânză Feta Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți lichidul din porumb în cratiță de 2 litri.
Adăugați brânză; gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, pana se topeste.
Se amestecă porumbul. Gatiti pana se incalzeste bine. Lingura în vasul de servire.
Se servește cu chipsuri de tortilla.