Southwest Porumb Pâine Coace

Southwest Porumb Pâine Coace
Sud-vest pâine de porumb coace ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 343 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 64 de gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, ulei de canolan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Umplutură de pâine de porumb din sud-vest cu porumb și ardei iute verzi, Rețetă De Salată De Pâine De Porumb Din Sud-Vest, și Pui ' n ' pâine de porumb coace.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați fasolea chili, porumbul, ceapa și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole ChiliFasole Chili
ChimenChimen
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transfer la un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Într-un alt castron, combinați ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați laptele și uleiul; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Picătură cu linguri peste amestecul de chili; se întinde cu grijă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Ardei IuteArdei Iute
6
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 20-25 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Circulpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, dispuse într-o formă dramatică asemănătoare amfiteatrului, pentru expunere și aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrantă. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și var, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice indiene și asiatice condimentate. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista