Verdeață Sudică

Verdeață Sudică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați verdeața sudică. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 513 calorii, 9g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, verdeață, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață Sudică, și Verdeață Sudică.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați tulpinile dure și frunzele decolorate din verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2
Tăiați frunzele în panglici de 2 inci.
3
Într-o oală mare, la foc mediu-mare, adăugați uleiul de canola și carnea de porc sărată tăiată cubulețe și gătiți până se rumenesc ușor și doar crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Sare De PorcSare De Porc
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Adăugați ceapa în oală și gătiți până devine translucidă, aproximativ 5 minute, apoi adăugați fulgii de chili roșii, piperul negru și verdeața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Collard GreensCollard Greens
Piper NegruPiper Negru
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se amestecă la fiecare câteva minute sau până când verdele s-a ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
7
Adăugați bulionul de pui și apa și acoperiți. Gatiti timp de 30 pana la 45 de minute, apoi scoateti capacul, cresteti focul la mare si adaugati otetul si o lingurita de sos fierbinte. Reglați condimentul, dacă este necesar, apoi puneți-l într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Sos FierbinteSos Fierbinte
CondimenteCondimente
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se presară cu carnea de porc sărată și se servește cu sos suplimentar de ardei iute pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sare De PorcSare De Porc

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista