Soupe a l ' oignon au Fromage (supă de ceapă franceză)

Soupe a l ' oignon au Fromage (supă de ceapă franceză) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 489 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Soupe A L ' Oignon (Supă De Ceapă Franceză), Supă franțuzească de ceapă (ciorbă de ceapă l ' oignon Gratin grosolan), și Ciorba l ' oignon Gratin aprox. e pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un ibric mare gătiți ceapa în unt la foc moderat, amestecând frecvent, timp de 40 de minute, sau până când se rumenesc.
Presărați ceapa cu făina și gătiți amestecul, amestecând, timp de 3 minute.
Adăugați bulionul încet, amestecați supa constant până când fierbe și fierbeți-l, acoperit, timp de 20 de minute. Condimentează supa cu sare și piper. Puneți 2 felii de pâine prăjită în fiecare dintre cele 6 boluri de supă încălzite, acoperiți fiecare pâine prăjită cu 1 lingură de Gruy Arrumbre și turnați supa peste pâine prăjită. (Pentru a servi ciorba de ceapă gratin nr., aranjați cele 12 pâine prăjită pe fundul unei caserole ignifuge, îngrămădiți fiecare cu 1 lingură de Gruyu nr.și fierbeți-l sub un broiler preîncălzit la aproximativ 4 inci de la foc timp de 3 minute, sau până când brânza este topită și clocotind.)