Souffle de brânză de capră în cupe Phyllo cu salată Friscroume
Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet de cidru, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sufle de brânză de capră și nucă cu Năsturel și salată Frisee, Brânză de capră și ardei roșu triunghiuri Phyllo cu salată de Frisone de măsline, și Mini Cupe De Sfeclă, Brânză De Capră Și Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Acoperiți teancul de phyllo cu 2 foi suprapuse de folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Puneți 1 foaie de filo pe o suprafață de lucru și periați cu puțin unt, apoi acoperiți cu încă 2 foi de filo, perindând fiecare cu unt.
Tăiați stiva cu unt în pătrate de 6 (4 1/2 inch) cu un cuțit ascuțit, tăind părțile laterale după cum este necesar. Tapetați fiecare dintre cele 6 căni de briose cu un pătrat. Faceți încă 6 căni phyllo (4 sunt suplimentare, în caz de rupere) în același mod cu foile de patiserie rămase și untul.
Coaceți cupele în mijlocul cuptorului până devin aurii, aproximativ 8 minute, apoi răciți complet în tigaie pe un suport.
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
În timp ce cupele se răcesc, topiți untul într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat, apoi amestecați în făină. Gatiti roux, amestecand, 3 minute.
Adăugați lapte într-un flux, șoptind și aducețila fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă muștar, gălbenușuri și 1/4 cană Parmigiano-Reggiano până se combină, apoi se pliază în brânză de capră. (Acoperiți suprafața amestecului cu hârtie de ceară dacă nu utilizați imediat.)
Bateți albușurile într-un castron mare cu un mixer electric până când țin doar vârfuri rigide. Îndoiți o treime din albi în sos pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
Puneți aluatul în 8 căni phyllo și presărați cu Parmigiano-Reggiano rămas.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când suffl-urile sunt umflate și aurii, aproximativ 15 minute.
Bateți împreună oțetul, muștarul și sarea într-un castron, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Chiar înainte de a fi gata souffl-urile, aruncați frisonul și ridichile într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi. Salată de movilă pe 8 farfurii și presărați cu arpagic, apoi faceți un mic cuib în centrul fiecăruia.
Puneți o ceașcă de suflu în fiecare salată și serviți imediat.
* Cupele Phyllo pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate în tigaie, învelite cu grijă în folie de plastic, la temperatura camerei. (Cupele Extra phyllo pot fi umplute cu înghețată sau fructe pentru desert a doua zi.) * Umplutura souffl-ul (fără albușuri de ou) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei și amestecați (pentru a slăbi) înainte de a continua.