Souffle de brânză de capră în cupe Phyllo cu salată Friscroume

Souffle de brânză de capră în cupe Phyllo cu salată Friscroume
Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet de cidru, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sufle de brânză de capră și nucă cu Năsturel și salată Frisee, Brânză de capră și ardei roșu triunghiuri Phyllo cu salată de Frisone de măsline, și Mini Cupe De Sfeclă, Brânză De Capră Și Fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Acoperiți teancul de phyllo cu 2 foi suprapuse de folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Puneți 1 foaie de filo pe o suprafață de lucru și periați cu puțin unt, apoi acoperiți cu încă 2 foi de filo, perindând fiecare cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Tăiați stiva cu unt în pătrate de 6 (4 1/2 inch) cu un cuțit ascuțit, tăind părțile laterale după cum este necesar. Tapetați fiecare dintre cele 6 căni de briose cu un pătrat. Faceți încă 6 căni phyllo (4 sunt suplimentare, în caz de rupere) în același mod cu foile de patiserie rămase și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Coaceți cupele în mijlocul cuptorului până devin aurii, aproximativ 8 minute, apoi răciți complet în tigaie pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
În timp ce cupele se răcesc, topiți untul într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat, apoi amestecați în făină. Gatiti roux, amestecand, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați lapte într-un flux, șoptind și aducețila fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se ia de pe foc și se amestecă muștar, gălbenușuri și 1/4 cană Parmigiano-Reggiano până se combină, apoi se pliază în brânză de capră. (Acoperiți suprafața amestecului cu hârtie de ceară dacă nu utilizați imediat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți albușurile într-un castron mare cu un mixer electric până când țin doar vârfuri rigide. Îndoiți o treime din albi în sos pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Puneți aluatul în 8 căni phyllo și presărați cu Parmigiano-Reggiano rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când suffl-urile sunt umflate și aurii, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Bateți împreună oțetul, muștarul și sarea într-un castron, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Chiar înainte de a fi gata souffl-urile, aruncați frisonul și ridichile într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi. Salată de movilă pe 8 farfurii și presărați cu arpagic, apoi faceți un mic cuib în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Puneți o ceașcă de suflu în fiecare salată și serviți imediat.
1
* Cupele Phyllo pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate în tigaie, învelite cu grijă în folie de plastic, la temperatura camerei. (Cupele Extra phyllo pot fi umplute cu înghețată sau fructe pentru desert a doua zi.) * Umplutura souffl-ul (fără albușuri de ou) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei și amestecați (pentru a slăbi) înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista