Cassoulet Simplificat

Cassoulet Simplificat
Cassoulet simplificat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cimbru, prosciutto, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Cassoulet Simplificat, Bouillabaisse, Simplificată, și Clătite Simplificate De Ovăz Bananan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Puneți cubulețe de miel într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Stropiți cu 2 linguri ulei și presărați generos cu sare și piper, întorcându-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Așezați cârnații italieni, 1 cană de apă și restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare de prăjire grea, așezată peste două arzătoare. Acoperiți cu folie grea și rotiți căldura la mediu-mare. Gatiti pana cand carnatii isi pierd culoarea bruta, Aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Îndepărtați folia (rezervați-o) și continuați să gătiți până când apa se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Adăugați cârnați afumați și gătiți, întorcându-vă frecvent, până când toți cârnații se rumenesc, cu 5 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
7
Transferați pe o farfurie. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați cârnații italieni în bucăți de mărimea mușcăturii. Înjumătățiți cârnații afumați pe lungime. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
8
Presărați generos sânii de rață cu sare și piper. Reduceți căldura sub tigaie și adăugați sânii de rață, cu pielea în jos. Gătiti până când grăsimea s-a redat și pielea este maro mahon, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Întoarceți sânii de rață și continuați să gătiți până la fiert, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
10
Scoateți rața din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Scurgeți grăsimea din tigaie și rezervați. Feliați fiecare sân transversal în 4 bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Întoarceți tigaia de prăjire la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
13
Adăugați cuburi de miel și gătiți, întorcând o dată, până când se formează o crustă brună pe două părți, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
14
Transferați mielul într-o oală mare rezistentă la cuptor; puneți deoparte tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Adăugați amestecul de bulion și vinul la miel și acoperiți cu folie rezervată, apăsând în jos, astfel încât să atingă aproape carnea, apoi sigilând folia în jurul vârfului oalei, lăsând o mică deschidere pentru ca aburul să scape. Aduceți la foc mic și fierbeți câteva minute pentru a arde alcoolul. Sigilați folia complet, apoi acoperiți vasul cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
16
Coaceți, fără a verifica oala, timp de 1 oră și 15 minute; carnea va fi foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
17
Între timp, reîncălziți tigaia de prăjire la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
18
Adăugați suficientă grăsime de rață rezervată sau ulei de măsline la tigaie pentru a egala 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
19
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
20
Adăugați prosciutto și cimbru și sote pentru a amesteca arome, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
21
Adăugați roșiile și fasolea și fierbeți la foc mic pentru a amesteca aromele, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
22
Scoateți din căldură.
23
Transferați mielul gătit și bulionul în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
24
Adăugați rață, cârnați și suficientă apă pentru a face o caserolă umedă și umedă. Puteți lăsa amestecul de cassoulet să stea la temperatura camerei până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Rață întreagăRață întreagă
25
Cu o oră înainte de servire, reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 350 de grade. Aduceți cassoulet la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
26
Amestecați firimiturile de pâine, untul topit și pătrunjelul și presărați peste cassoulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
27
Coaceți până când firimiturile sunt aurii și tocanul este bulbuc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
28
Se lasă să stea 5 minute și se servește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista