Souffl De Spanac 8s

Souffl De Spanac 8s
Spanacul souffl ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 410 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, parmezan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Suc de spanac și parmezan 6s, Suc De Spanac-Parmezan 6s, și Spanac și Roquefort souffl 8s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați spanacul cu orice apă agățată într-o cratiță mare la foc mediu. Acoperiți și gătiți timp de 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge și se lasă să se răcească. O mână la un moment dat, stoarceți excesul de lichid.
3
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C). Ungeți patru ramekine și așezați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
4
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Bateți făina și lăsați să buleze timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se amestecă laptele și se fierbe la foc mediu. Puneți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 3 minute. Se amestecă ceașcă de parmezan și nucșoară în cratiță. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
NucșoarăNucșoară
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
7
Transferați sosul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Tăiați aproximativ spanacul și amestecați în amestecul de brânză. Acoperiți cu folie de plastic presată pe suprafață și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Se amestecă aproximativ un sfert din albi în amestecul de spanac, apoi se pliază în restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SpanacSpanac
10
Împărțiți amestecul între ramekins. Folosind un cuțit, faceți un cerc superficial în jurul ramekinelor aproximativ în (6 mm) de la margine.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
11
Se presară cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
12
Coaceți aproximativ 20 de minute, până când sunt umflate și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Serviți imediat.
14
articol var
15
Type_27_data = {};
16
articol
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista