Souffl De Spanac 8s
Spanacul souffl ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 410 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, parmezan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Suc de spanac și parmezan 6s, Suc De Spanac-Parmezan 6s, și Spanac și Roquefort souffl 8s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați spanacul cu orice apă agățată într-o cratiță mare la foc mediu. Acoperiți și gătiți timp de 3 minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se lasă să se răcească. O mână la un moment dat, stoarceți excesul de lichid.
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C). Ungeți patru ramekine și așezați-le pe o foaie de copt.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mic.
Bateți făina și lăsați să buleze timp de 1 minut.
Se amestecă laptele și se fierbe la foc mediu. Puneți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 3 minute. Se amestecă ceașcă de parmezan și nucșoară în cratiță. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați sosul într-un castron mare.
Tăiați aproximativ spanacul și amestecați în amestecul de brânză. Acoperiți cu folie de plastic presată pe suprafață și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă gălbenușurile.
Bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Se amestecă aproximativ un sfert din albi în amestecul de spanac, apoi se pliază în restul.
Împărțiți amestecul între ramekins. Folosind un cuțit, faceți un cerc superficial în jurul ramekinelor aproximativ în (6 mm) de la margine.
Se presară cu parmezanul rămas.
Coaceți aproximativ 20 de minute, până când sunt umflate și aurii.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;