Souffl de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cremă Earl Grey
Souffl de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cremă Earl Grey ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 314 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de ceai earl grey, ciocolată, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Souffl de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cremă Earl Grey, Ciocolată dulce-amăruie și terină Earl Grey, și Cupcakes Earl Grey Cu Cremă De Unt Earl Grey Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou și 2 linguri de zahăr într-un castron mediu pentru a se amesteca bine.
Combinați laptele, smântâna, frunzele de ceai și restul de 1/2 cană de zahăr într-o cratiță medie grea. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Treceți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou; reveniți la aceeași cratiță. Se amestecă la foc mediu-mic până când crema se îngroașă suficient pentru a lăsa calea pe lingură când degetul este tras, aproximativ 8 minute (nu fierbeți). Se strecoară imediat sosul într-un castron mic. La frigider neacoperit până la rece, cel puțin 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Generos unt 6-cană souffl fel de mâncare; acoperiți vasul cu zahăr.
Combinați laptele și 5 linguri de zahăr într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul și laptele se fierbe.
Se ia de pe foc; adăugați ambele bomboane de ciocolată și amestecați până se topesc și se omogenizează.
Bateți gălbenușurile de ou.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 3 linguri de zahăr, bătând până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albii în amestec de ciocolată caldă în 3 completări.
Transferați amestecul în vasul pregătit.
Se coace souffl până când tocmai se așează în centru și partea de sus este umflată și crăpată peste tot, aproximativ 32 de minute.
Serviți imediat souffl-ul cu sos de cremă.