Souffl de ciocolată caldă cu sos de cremă de ciocolată
Nevoie de o băutură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Souffl de ciocolată caldă cu sos de cremă de ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,84 USD pe porție. Un amestec de gălbenușuri de ou, unt, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 168 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sufleuri De Ciocolată Caldă, Sufleuri de ciocolată caldă {cartea de bucate a lunii }, și Souffl de pere cu sos de ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C/ventilator 200C / gaz 7 și așezați o tavă de copt pe raftul superior. Pentru sos, încălziți smântâna și zahărul până la fierbere.
Se ia de pe foc, se amestecă ciocolata și untul până se topesc, apoi se păstrează la cald.
Ungeți 6 x 150 ml ramekins cu unt topit, presărați cu cele 2 linguri de zahăr tos, apoi îndepărtați orice exces. Topiți ciocolata și smântâna într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită, răciți, apoi amestecați gălbenușurile.
Bateti albusurile pana isi pastreaza forma, apoi adaugati zaharul, cate 1 lingura pe rand, batand din nou la aceeasi consistenta.
Se amestecă o lingură în ciocolată, apoi se pliază ușor în rest.
Lucrând rapid, umpleți ramekinele, ștergeți jantele curate și treceți degetul mare în jurul marginilor. Întoarceți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6, Așezați ramekinele pe tava de copt, apoi coaceți timp de 8-10 minute până când se ridică cu o ușoară oscilație. Nu deschideți ușa cuptorului prea devreme, deoarece acest lucru le poate face să se prăbușească.
Odată ce suflele sunt gata, praf cu zahăr glazură, scoateți o mică gaură din blaturi, apoi turnați o parte din sosul de ciocolată fierbinte. Înlocuiți capacele și serviți imediat.