Souffl de ciocolată caldă cu sos de cremă de ciocolată

Souffl de ciocolată caldă cu sos de cremă de ciocolată
Nevoie de o băutură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Souffl de ciocolată caldă cu sos de cremă de ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,84 USD pe porție. Un amestec de gălbenușuri de ou, unt, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 168 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sufleuri De Ciocolată Caldă, Sufleuri de ciocolată caldă {cartea de bucate a lunii }, și Souffl de pere cu sos de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C/ventilator 200C / gaz 7 și așezați o tavă de copt pe raftul superior. Pentru sos, încălziți smântâna și zahărul până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se ia de pe foc, se amestecă ciocolata și untul până se topesc, apoi se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
3
Ungeți 6 x 150 ml ramekins cu unt topit, presărați cu cele 2 linguri de zahăr tos, apoi îndepărtați orice exces. Topiți ciocolata și smântâna într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită, răciți, apoi amestecați gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Bateti albusurile pana isi pastreaza forma, apoi adaugati zaharul, cate 1 lingura pe rand, batand din nou la aceeasi consistenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se amestecă o lingură în ciocolată, apoi se pliază ușor în rest.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6
Lucrând rapid, umpleți ramekinele, ștergeți jantele curate și treceți degetul mare în jurul marginilor. Întoarceți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6, Așezați ramekinele pe tava de copt, apoi coaceți timp de 8-10 minute până când se ridică cu o ușoară oscilație. Nu deschideți ușa cuptorului prea devreme, deoarece acest lucru le poate face să se prăbușească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Odată ce suflele sunt gata, praf cu zahăr glazură, scoateți o mică gaură din blaturi, apoi turnați o parte din sosul de ciocolată fierbinte. Înlocuiți capacele și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista