Souffl cu vinete și trei brânzeturi 4

Souffl cu vinete și trei brânzeturi 4
Vinete-și-trei-brânză souffl Circulara ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, brânză fontina, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Sufleu De Vinete Gratinat, Sufleu De Vinete Cu Ierburi (Vinete) , și Sufleu De Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari rezistente la cuptor până aproape de fumat. Condimentați vinetele cu sare și aranjați-le în skillets.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați câte o bucată de unt la fiecare și agitați tigăile la foc mare pentru a glazura vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Transferați skilletele la cuptor și prăjiți-le timp de aproximativ 40 de minute, sau până se înmoaie și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Între timp, înfășurați usturoiul în folie și prăjiți aproximativ 25 de minute, sau până se înmoaie. Strângeți usturoiul din piei într-un vas mic. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Lucrând în 2 loturi, curățați vinetele prăjite cu usturoiul într-un robot de bucătărie. Răsturnați piureul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se transferă într-un mortar sau râșniță de condimente și se lasă să se răcească, apoi se macină într-o pulbere. Se amestecă chimenul și 1/2 linguriță de sare în piureul de vinete, apoi se adaugă gălbenușurile de ou, Pecorino și Fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
PecorinoPecorino
Brânză FontinaBrânză Fontina
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
9
Ungeți un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Se presară cu 1 lingură de parmezan. Într-un castron mare, bateți albușurile cu un vârf de sare până se formează vârfuri ferme. Îndoiți o treime din albușurile bătute în amestecul de vinete, apoi pliați ușor albușurile rămase doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
11
Răzuiți în vasul pregătit, presărați cu restul de 1 lingură de parmezan și coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 17 minute, sau până când este umflat și abia ferm; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
12
Note: dacă nu găsiți Pecorino pepato, folosiți Pecorino simplu și adăugați 1 linguriță de piper crăpat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
PecorinoPecorino
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista