Souffl cu vinete și trei brânzeturi 4
Vinete-și-trei-brânză souffl Circulara ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, brânză fontina, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Sufleu De Vinete Gratinat, Sufleu De Vinete Cu Ierburi (Vinete) , și Sufleu De Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari rezistente la cuptor până aproape de fumat. Condimentați vinetele cu sare și aranjați-le în skillets.
Adăugați câte o bucată de unt la fiecare și agitați tigăile la foc mare pentru a glazura vinetele.
Transferați skilletele la cuptor și prăjiți-le timp de aproximativ 40 de minute, sau până se înmoaie și se rumenesc.
Între timp, înfășurați usturoiul în folie și prăjiți aproximativ 25 de minute, sau până se înmoaie. Strângeți usturoiul din piei într-un vas mic. Lăsați cuptorul pornit.
Lucrând în 2 loturi, curățați vinetele prăjite cu usturoiul într-un robot de bucătărie. Răsturnați piureul într-un castron.
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 40 de secunde.
Se transferă într-un mortar sau râșniță de condimente și se lasă să se răcească, apoi se macină într-o pulbere. Se amestecă chimenul și 1/2 linguriță de sare în piureul de vinete, apoi se adaugă gălbenușurile de ou, Pecorino și Fontina.
Ungeți un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 x 13 inci.
Se presară cu 1 lingură de parmezan. Într-un castron mare, bateți albușurile cu un vârf de sare până se formează vârfuri ferme. Îndoiți o treime din albușurile bătute în amestecul de vinete, apoi pliați ușor albușurile rămase doar până se combină.
Răzuiți în vasul pregătit, presărați cu restul de 1 lingură de parmezan și coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 17 minute, sau până când este umflat și abia ferm; servi.
Note: dacă nu găsiți Pecorino pepato, folosiți Pecorino simplu și adăugați 1 linguriță de piper crăpat grosier.