Souffl cu branza si Bacon 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați souffl de brânză și slănină. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 669 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, făină, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Souffl De Brânză Cu Salată De Rucola Cu Bacon, Sufleu cald de brânză Edam cu slănină crocantă, și Sufleu de ou cu slănină și sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. gătiți slănina până când este crocantă, scurgeți-o pe prosoape de hârtie, apoi tocați-o grosolan.
Într-o cratiță medie, topiți 1 lingură de unt, apoi adăugați ceapa tocată. Gatiti pana cand ceapa este moale si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Presărați ceapa cu făină și amestecați până când ceapa este bine acoperită.
Adăugați lapte și bateți constant până când laptele începe să se îngroașe și nu există bucăți de făină sau ceapă, apoi adăugați cheddar în adaosuri mici, amestecând constant până când brânza este topită. Odată ce brânza este topită, adăugați ceapa și sosul Worcestershire și condimentați după gust cu sare și piper.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Folosiți untul rămas pentru a unge souffl fel de mâncare, apoi praf cu parmezan ras. Odată ce amestecul de brânză s-a răcit (suficient încât degetul să nu se ardă dacă îl înmuiați în sos), amestecați gălbenușul de ou și slănina tocată. Folosind un tel, un mixer manual sau un mixer în picioare, bateți ouăle până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/4 din albușurile de ou în amestec de brânză, apoi pliați ușor în albușurile rămase.
Se pune aluatul souffl în vasul pregătit și se introduce ușor în cuptor până se umflă și se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Serviți imediat cu salată verde și vin alb ușor.