Sote Mini Potpuriu De Legume

Sote Mini Potpuriu De Legume
Sote Mini potpuriu de legume este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 94 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, roșii cherry, ceapă perlată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Amestec De Dovlecei Sote, Sauteed Baby Morcov Potpuriu, și Mama ' s amestec de legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2
Încălziți uleiul de măsline extravirgin în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Pumni Au Ras Parmiginao-ReggianoCâteva Pumni Au Ras Parmiginao-Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Se sotează dovlecelul 5 minute, apoi se adaugă ceapa și roșiile, se condimentează legumele cu sare și piper și se fierbe încă 5 până la 7 minute până când roșiile încep să izbucnească și ceapa se încălzește. Aruncați ierburile cu legumele și transferați-le într-un vas de servire.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista