Sosul de roșii al bunicului
Sosul de roșii al bunicului ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 126 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Nasi Daging Kedah & Air Asam Tomato (orez de vită Kedah cu sos acru de roșii), Sos De Roșii, și Sos De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-un cuptor olandez și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când grăsimea începe să se gătească, aproximativ 2 minute.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și sosul de roșii în tigaie. Condimentează cu zahăr și piper negru. Se fierbe până când sosul se reduce cu cel puțin 1/4 și până la 1/3, 30 până la 45 de minute. Se amestecă untul chiar înainte de servire.