Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Thailandez de nucă de cocos-arahide. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 174 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt de arahide cremos, căței de usturoi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Satay de vită cu sos thailandez de nucă de cocos-arahide, Satay de pui thailandez și sos de arahide + orez cu nucă de cocos cu ghimbir, și Vinete fripte în stil thailandez și mazăre Snap cu sos de nucă de cocos-arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună toate ingredientele până se omogenizează. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.